Home Lifestyle Review

Hoera! Eindelijk een mooie canvas voor in huis.

Een aantal maanden woon ik nu in mijn eigen woning. Ik heb al mijn meubels, maar decoratie? Nee dat heb ik nog niet zoveel. Ik wilde al vanaf dag 1 een mooi schilderij boven mijn bank. Maar nergens vond ik het juiste schilderij en ik bleef mijn woonkamer maar saai vinden. Het is erg leuk maar het kan ook erg lastig zijn om je eigen draai aan een woning te geven. Ik heb erg lang gezocht, tot nu!

Ik had eerst in gedachte om ergens op een kastje kleine foto’s neer te zetten van mijn schatten van huisdieren, maar waarom hang ik geen mooi schilderij van hen boven de bank?

Het bestellen van een canvas is vrij eenvoudig. Bij Albelli heb ik een collage gemaakt, dit ging ontzettend makkelijk. Ik had geen idee dat je dus een collage kon maken en deze op canvas kan laten afdrukken. Hoe leuk is dat! Ik vond het erg prettig dat er in het ontwerpprogramma werd aangegeven als een foto niet de juiste kwaliteit had voor de grootte van het doek, dit voorkomt teleurstellingen achteraf.

 

Een aantal dagen geleden was mijn verjaardag, en iedereen die bij mij taart kwam eten complimenteerde mij met deze prachtige canvas. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit, de leveringsduur, deze was maar een paar dagen en de manier waarop het werd verpakt was stevig, waardoor het canvas goed was beschermd. Het formaat waarvoor ik heb gekozen is 80×60. Een prima formaat gezien mijn woning niet erg groot is.

De details die je op de originele foto’s ziet, komen ook op dit canvas prachtig tot hun recht. De kleuren op de canvas komen exact overeen met de kleuren op de originele foto’s. Hier ben ik erg blij mee want ik vind neutrale kleuren erg mooi en die komen hier mooi in terug.

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit die Albelli aanbied en ik raad de producten van hen dan ook zeker aan.

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk. 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl