Review

Nieuwe chokers

Chokers, je kent ze vast wel. Kettingen die strak om de hals gedragen worden. Tegenwoordig zijn ze helemaal in en zijn ontzettend goed te combineren bij verschillende kledingstijlen. Ik had er nog nooit een gedragen, toen ik werd benaderd door een leuke webshop of ik een aantal van hun chokers wilde ontvangen werd ik nog nieuwsgieriger naar chokers.

Ik ben vrij smal gebouwd en hierdoor heb ik vaak moeite met het goed passen van sieraden. Voor de foto heb ik de chokers passend gemaakt zodat ze het beste tot hun recht komen. De slotjes zijn klein maar nog groot genoeg om de choker zelf aan te kunnen doen.

Normaal is deze leuke Tattoo choker  €3.95 maar ik zag dat hij nu €2.95 is in de sale. In de jaren 90 werd dit model veel gedragen, ik vind het echt ontzettend leuk dat deze stijl weer terugkomt.

Deze Feather choker. €5,95 Dit model is vrij simpel wat hem leuk maakt. Je merkt met het dragen niet dat er een bedeltje aan hangt.


Normaal kost deze Velvet choker €5,95 maar nu is hij in de sale voor €4,95. Deze zwarte choker is mijn favoriet van de chokers die ik heb ontvangen. Wat deze zo leuk maakt is dat je hem zowel bij casual als bij nette gelegenheden kunt dragen.

Deze mooie Floral lace choker met een kanten look kost €5,95. Persoonlijk zou ik deze dragen bij een nette outfit. Voor een casual look vind ik hem iets te gekleed.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van deze chokers. Ze zijn mooi gemaakt. Bij deze choker ketting shop vindt je een leuke reeks aan chokers die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.

Ik ben om en zal ze zeker met veel plezier blijven dragen.

Wat vinden jullie van chokers?

 

 

 

 

 

 

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl