Lifestyle

Converse All stars, de meest tijdloze schoen ooit?

Converse All Star, wie kent dit merk niet? Vandaag gooi ik het geheel over een andere boeg en  heb ik voor jullie een ander soort artikel dan jullie van mij gewent zijn.

Kortingbox.nl Heeft een ontzettend leuke infographic gemaakt over Converse All Stars door de jaren heen. Volgens mij heeft bijna iedereen wel een paar Converse All stars in de kast staan. Mijn allereerste paar kreeg ik toen ik 14 was en sindsdien ben ik fan! Ik voelde mij ontzettend stoer met mijn zwarte lederen paar. Ik heb verschillende kleuren en versies gehad en op het moment loop ik op hoge grijze exemplaren.

De schoenen zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen van allerlei leeftijden.
Hieronder vindt je een tijdlijn door de jaren heen. Deze prachtvrouwen laten ons zien hoe zij deze schoenen combineren.

1_shirleymaclaine 2_twiggy 3_joanjett 4_demimoore 5_winona

6_kristen 7_rihanna 8_michelle
Converse heeft het ontzettend ver geschopt met hun schoenen. Het ultieme bewijs dat deze schoenen tijdloos zijn. Wat ik zo leuk vind aan Converse is dat je eindeloos kunt blijven combineren. Tegenwoordig vindt je ze in allerlei kleuren en printjes, hoe leuk is dat! Voor iedere outfit vindt je dus wel een bijpassend paar om je outfit compleet te maken.

Hou jij ook zo van korting? Houdt dan goed de website van Kortingbox.nl in de gaten voor leuke kortingen op een nieuw paar schoenen!

Draag jij ook Converse All Stars en welke is jou favoriet?

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl