Persoonlijk

#1 Dag uit mijn leven

picjumbo.com_HNCK1145 (1)

Wauw wat is dit jaar snel gegaan! Ik kan het bijna niet geloven dat ik nu al de laatste voorbereidingen aan het treffen ben voor oud jaar. Ik heb vandaag de laatste boodschappen in huis gehaald  om morgen lekker oud & nieuw te kunnen vieren. Er komen 2 vrienden van ons, met mijn vriend en mij oud & nieuw vieren wat natuurlijk heel gezellig is!

Zij zorgen voor de snacks en wij voor de alcoholische versnaperingen. Ik drink zelden alcohol, in eerste instantie omdat het niet goed is voor je lichaam, maar ook omdat ik er niet zo van houd. Maar rond deze tijd van het jaar wil ik nog wel eens een drankje meedoen.

Na de boodschappen heb ik een aantal wassen weggewerkt en de logeerkamer in orde gemaakt zodat ik daar morgen niet meer naar om hoef te kijken. Ieder jaar heeft zo zijn mooie en minder mooie herinneringen, maar ik ben vast besloten om van volgend jaar een geweldig jaar te maken.

Ik hoop dat jullie met een glimlach naar dit jaar terug kunnen kijken en met diezelfde glimlach het nieuwe jaar ingaan.

Ik wens jullie morgen een fijn en veilig oud jaar toe!

 

'

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Laat een reactie achter

 • Reply
  Anja
  30 december 2015 at 7:03 pm

  Wat een leuke, gezellige manier van schrijven heb je toch. Wens jou en Nick ook een heel fijne. gezellige en leuke jaarwisseling en een geweldig 2016!

  • Reply
   jamieelyne
   30 december 2015 at 7:21 pm

   Dankjewel voor je compliment 🙂 Wij wensen jullie ook een fijne jaarwisseling!

 • Reply
  Anne Stornebrink
  30 december 2015 at 7:08 pm

  Het afgelopen jaar is idd om gevlogen. Wens jullie voor morgen veel gezelligheid! En natuurlijk een heel mooi 2016!!

  • Reply
   jamieelyne
   30 december 2015 at 7:22 pm

   2016 wordt een top jaar voor ons allen, gaan we gewoon voor zorgen.

 • Reply
  Mirre
  31 december 2015 at 5:49 am

  Fijne jaarwisseling, en op n mooi nieuwjaar met een goed bezocht blog, liefde en geluk! Xx

  • Reply
   jamieelyne
   5 januari 2016 at 9:07 pm

   Dankjewel, jullie de beste wensen. Het kan nog net he haha. Xx

  error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl