Persoonlijk Uncategorized

From Heart to Heart

Het is een tijdje geleden dat ik wat heb geplaatst op mijn website, ik heb het ontzettend gemist en ik ga dan ook weer flink aan de slag met het schrijven van nieuwe artikelen.

Iedereen heeft mindere momenten in zijn of haar leven waardoor zij in de knoop zitten met zichzelf, in de war zijn en niet meer weten wat ze moeten doen. Ik ken dit gevoel maar al te goed want dat is een van de redenen dat ik even afwezig ben geweest. Ook ik wist even niet welke keuzes voor mij de juiste keuzes waren en hoe ik tot die ontdekking moest komen. Ik wist niet meer of ik links of rechts moest.

Als jij ook kampt met dit soort issues op het moment, spreek jezelf dan streng toe. Het hoeft niet meteen maar probeer jezelf niet te verliezen in de moeilijke en nare momenten. Ik heb mijzelf streng toegesproken en op de een of andere manier heeft dat mij wakker geschud. Ik zei tegen mezelf; ‘ Jamie, kom op waar ben je mee bezig?’ En heel eerlijk? Ik had werkelijk geen idee. Puur door mezelf gedeeltelijk te verliezen in de moeilijke en nare momenten wist ik niet waar ik nou eigenlijk mee bezig was. Doordat ik mezelf heb wakker geschud ben ik het roer gaan omgooien. Ik heb me ingeschreven voor een nieuwe¬†studie. Ik besteed meer tijd aan mijn uiterlijk omdat ik weet dat ik me daardoor prettiger voel en ik ben bij mezelf nagegaan, wie wil ik wel en wie wil ik niet in mijn leven. Oftewel, welke personen zijn goed voor mij en welke niet. Dit klinkt heel erg hard, maar ik ben een pleaser. Ik zet andere altijd op nummer 1 maar daar ga ik dus verandering in brengen.

Onthoud goed, er komen nieuwe mensen in je leven en er verdwijnen mensen. Maar met jezelf moet je nog heel veel jaren door. Zet jezelf op nummer 1 en ga genieten van het leven, van jou eigen leven!

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl