Lifestyle Review

Een wereldkaart van Wereldkaarten.nl

Een nieuwe interieurtrend die ik de laatste tijd veel voorbij zien komen is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Voor ieder interieur kun je een bijpassende
wereldkaart kopen. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je volgende reis. Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Lees dan snel verder en doe inspiratie op over de vele verschillende soorten wereldkaarten.

 

De verschillende materialen

Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een foto op canvas, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur.

Ik heb een wereldkaart mogen ontvangen die gedrukt is op canvas. Ik heb gekozen voor een marmeren achtergrond met op de voorgrond goud. Deze combinatie leek mij wel leuk staan in mijn vrij neutrale woonkamer.

De kwaliteit van het doek is goed en stevig maar het geheel is niet zwaar. Van dichtbij vind ik de printkwaliteit niet denderend in vergelijking met de print die ik al eens op hout heb laten drukken.  Toch neemt dat niet weg dat het wel een leuke eyecatcher voor aan een wand is. Het formaat van mijn canvas op onderstaande afbeeldingen is 120 x 80. Dit formaat kost € 119,95. Hierbij komt ook nog een bedrag van € 5,95 voor de verzending. Dit is exclusief een ophangsysteem. Het totaal bedrag voor dit formaat canvas is dan € 125,90. Persoonlijk vind ik dat er een ophangsysteem bij een wereldkaart meegeleverd zou moeten worden. Buiten dat vind ik dit een leuke en mooie kaart voor in mijn woning. Ik heb al van verschillende mensen complimenten over deze kaart gekregen. 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl