Lifestyle

Fibo 2016

Vandaag wil ik met jullie mijn ervaringen delen over de Fibo. Dit is een internationale vakbeurs voor fitness, welness en gezondheid. Het bevind zich in Keulen, Duitsland.

De weg erheen viel me eigenlijk reuze mee. Alles was goed geregeld en het parkeren ging prima. Het was vrij druk maar ik vond het een gezellige drukte. Niemand werd verdrukt en je kon goed lopen. Wat een kraampjes! Ik heb mijn ogen daar echt uitgekeken. Je kon in de rij staan voor gratis gooiden en in een rij om bekende mensen te ontmoeten.

Aangezien ik er toch was dacht ik, waarom ook niet ik ga ook met een paar op de foto. Wat tot grote hilariteit van andere leidde. Ik ben erg smal gebouwd en deze bekende mensen zijn behoorlijk groot.

jamieelyne-2 jamieelyne-3

jamieelyne-4

De gratis goodies waar ik net even kort wat over vertelde vond ik een goede zet van de fabrikanten die daar stonden. Zo maken zij reclame en leer je hun producten kennen.

jamieelyne-6              jamieelyne-5

Sommige merken gaven ook gratis shirts weg, veel te groot voor mij maar dat geeft niks toch leuk om te krijgen 🙂 (Let maar niet op alle kreukels, ze moeten nog worden gewassen)

jamieelyne-7jamieelyne-8
jamieelyne-9 jamieelyne-10

Ik heb een hele leuke dag gehad en de kans is groot dat ik volgend jaar weer ga. Als je helemaal into fitness en dergelijke bent raad ik je zeker aan om het volgend jaar eens te bezoeken.

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl