Beauty

Get ready with me make-up editie

Hallo allemaal,

Het leek mij een leuk idee om met jullie mijn dagelijkse make-up routine te delen. Persoonlijk vind ik het belangrijk om mezelf te blijven verzorgen en op te maken. Ik wordt blij van make-up en dit straal ik uit als ik wat make-up heb aangebracht. Gemiddeld kost het mij 15 minuten om mijn dagelijkse make-up aan te brengen. Ik houd het overdag rustig zodat het bij iedere outfit goed staat.

Wat ik zo fijn vind aan mijn huidige dagelijkse make-up is dat ik het zowel met of zonder bril mooi vind staan.

jamieelyne (3) jamieelyne (4)

Op dit moment gebruik ik kwasten van Zoeva om mijn make-up mee aan te brengen.

jamieelyne
jamieelyne (2)
Hieronder heb ik alle producten genoteerd die ik gebruikt heb van begin tot einde.

Rimmel London wake me up foundation – 100 ivory
Catrice cosmetics Prima and Fine eyeshadow base
W7 Hollywood Bronze & Glow palette
W7 Bronze queen oogschaduw palette
Nvey eco blush – 955 Blushing Sunset
Essence Lash Princess False lash effect mascara
Catrice cosmetics eyebrow set
Essence lipstick – 07 Natural Beauty

Hoelang doen jullie erover om je dagelijkse make-up aan te brengen?

'

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl