Tips

How to be single

Ik vond het altijd vreselijk als ik vrijgezel was, ik kon slecht alleen zijn en ik was altijd bang wat andere van mij zouden denken als ik niet in een relatie zat. Sinds mijn laatste break-up een aantal maanden geleden is mijn kijk hierop sterk veranderd en geniet ik vol op van het vrijgezel zijn.

Hieronder vind je een aantal tips hoe jij als vrijgezel fabulous gaat zijn!

Zorg voor jezelf (Mentaal en lichaam)
Je mentale gezondheid wordt vaak over het hoofd gezien. Neem die rust als je lichaam aangeeft dit nodig te hebben. Zorg voor een gebalanceerd dieet en het belangrijkste: ontspan!

Zorg voor jezelf (Uiterlijk)
Als je er verzorgd uitziet, dan voel je je vaak al beter. Wil je bijvoorbeeld al een tijdje die 10cm hoge hakken dragen maar houdt iets je tegen? Meid, draag ze! Je voelt je een stuk zelfverzekerder als je dingen draagt die jij mooi vindt en dit straal je dan ook uit. Get glam!

Date jezelf!
Ja, dat lees je goed. Ga in je eentje naar je favoriete restaurant, houdt een filmavond voor jezelf. Wat het ook mag zijn, deze avond draait geheel om jou. De volgende keer dat je denkt, ik wil zo graag daar of daar heen. Doe het!

Investeer in je vriendschappen
Vrienden zijn ontzettend belangrijk. Onderneem iets leuks met hen. Zij zijn er voor je in zowel de goede als in de slechte tijden. Spreek weer eens af met die vriend of vriendin die je al heel lang niet hebt gezien. Probeer de banden met hen te versterken.

Werk aan jezelf, voor jezelf.
In plaats van jezelf af te vragen of een bepaald persoon je leuk vind, en je wacht op een berichtje. Kun je deze tijd beter benutten om te werken aan jezelf. Start met een opleiding of een cursus. Ga iets productiefs doen.

Weet wat je waard bent.
Je bent een prachtig persoon en je hebt niemand nodig om je leven compleet te maken. En onthoud: De relatie met jezelf is tenslotte de belangrijkste en langste relatie die je zult hebben dus zorg dat deze sterk is.


Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl