Home

Huis make-over update

Sinds een aantal maanden woon ik in een nieuw huis. Het is een stuk groter en ik heb nu ook twee verdiepingen in plaats van de 46 m2 waar ik het voorheen mee moest doen. Waar niks mis mee is uiteraard, maar ik was toe aan meer leefruimte voor mij en mijn dieren.

Hetgeen wat echt een doorn in mijn oog was, dat was de trap. Gisteren was het zover en kwamen ze mijn trap bekleden.

Ik heb mijn trapbekleding bij Kwantum besteld. Ik ben erg te spreken over de service en de prijs/kwaliteit verhouding.

En dit is het eindresultaat

Ik vind het eindresultaat zo mooi geworden. Mijn huisje wordt langzaam helemaal af. Ik heb gekozen voor vloerbedekking omdat de lijm van de vorige trapbekleding er met geen mogelijkheid volledig afging. Dit was de beste en mooiste oplossing.

Ik heb gekozen voor een lichte bekleding omdat mijn interieur vrij rustig is, dit leek mij het mooist.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl