Home Lifestyle

1ste huisupdate

Over een paar weken is het zover. Dan krijg ik de sleutels van mijn eerste eigen huisje! Ik heb er ontzettend veel zin in maar voor het zover is moet er natuurlijk van alles geregeld worden. Zowel leuke als minder leuke dingen. Vandaag in dit eerste huis update artikel wil ik het hebben over de leuke dingen van verhuizen, namelijk decoratie!

Pinterest is een geweldige plek om inspiratie op te doen. Veel ideeën haal ik hier dan ook vandaan.
Met name de woonkamer wil ik knus en warm inrichten. Ik ben echt een huismus, voor mij is het dus belangrijk dat mijn woning uitnodigend is. En ik mezelf thuis voel.

Landelijke tafel met stijgerhout

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben gek op de landelijke stijl. Maar dan wel gecombineerd met strakke meubels. Een mix van de twee is mijn droominterieur. De meubels die ik heb besteld hebben een witte onderkant en het blad heeft een bruin houteffect. De lades die in de salontafel en de televisiekast zitten hebben een rietlook.
Rustig en landelijk met veel kussens en plaids

rustic farmhouse entryway table. by ModernRefinement on Etsy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muurdecoratie vind ik nog een lastig puntje. Wat me het leukste lijkt is dat mijn woning elementen heeft die laten zien wie ik ben en wat ik leuk vind. Ik ben bijvoorbeeld gek op reizen en hoe leuk is het dan om een mooie wereldkaart aan de muur te hebben hangen.


Deze gave wereldkaart komt van Wereldkaarten.nl De kleuren die ik wil doorvoeren om te decoreren zijn rosé goud en oudroze. Mijn meubels zijn van hout. Deze kaart past er dus perfect bij. 
Op de website fotocadeau.nl/wanddecoratie vind je nog veel meer toffe ideeën. Er zit vast wel iets tussen dat aansluit op jou wensen en smaak.

 

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl