Lifestyle Review

Ibiza 2017

4 oktober was het zover. De eerste vakantie van Joey en mij samen. We hadden een last-minute geboekt en wel naar Ibiza. Dit eiland stond nog op ons lijstje, we waren dan ook zeer enthousiast toen we er eindelijk heen gingen.

In totaal zijn wij zes dagen weggeweest. Voldoende tijd om weer helemaal tot rust te komen van de dagelijkse stress factoren. Wat is Ibiza een prachtige plek! De natuur is schitterend en de bewoners zijn stuk voor stuk ontzettend behulpzaam en sociaal.

Tijdens onze vakantie hebben we veel foto’s gemaakt.

Wij wilde deze mooie en leuke herinneringen op een plek hebben waar we er naar kunnen kijken wanneer wij dat willen. Bij  https://www.fotofabriek.nl heb ik een fotoboek laten maken. Het ontwerpprogramma was in het begin wat lastig in gebruik maar zodra ik doorhad hoe alles werkte ging het vrij gemakkelijk.

Het fotoboek dat ik heb gekozen is een A4 formaat en liggend. Het boek zelf heeft een hardcover. Voor dit boek, met 24 pagina’s betaal je €22,99. Dit vind ik een prima prijs voor de kwaliteit die je krijgt. Het boek werd snel bezorgd en was goed verpakt toen het bij mij arriveerde.

De foto’s zijn stuk voor stuk kraakhelder en de pagina’s zijn niet te dun.

Als ik in dit fotoboek blader wordt ik meteen blij en denk ik terug aan deze heerlijke vakantie. Op https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/ kun je zelf ook je mooiste herinneringen vereeuwigen in een mooi fotoboek!

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl