Fashion

In de spotlights: Webshop Nest Warehouse

Nest Warehouse is een nieuwe webshop die ik jullie erg graag wil laten zien. Ik ben een dagje bij de eigenaresse in haar studio een kijkje wezen nemen om te zien en voelen wat de kwaliteit is van de producten die zij verkoopt. We hebben er direct een mini fotoshoot mee gedaan, zo leuk! Ik ben absoluut niet fotogeniek maar plezier hebben is natuurlijk het belangrijkste 🙂
jamie (5 van 10)bjamie (4 van 10)b

 

 

 

 

 

 

 

Nest Warehouse verkoopt alleen fairtrade en biologische producten wat ik zeker aanmoedig! De stoffen van haar kleding voelen geweldig zacht en stevig aan. Je betaalt iets meer voor de kleding maar je krijgt hier wel een geweldige kwaliteit voor terug.

jamie (7 van 10)b

De ontwerpen die je op de kleding ziet zijn geheel door de eigenaresse zelf ontworpen in haar studio, dit betekend dus dat je deze producten dus niet in andere webshops kunt vinden, hoe leuk is dat! Op dit moment heeft zij de volgende maten beschikbaar:
Shirts: S,M,L
Lange Shirts: S,M,L,XL

In het vervolg zal voor alles ook een XL model beschikbaar zijn.

jamie (2 van 10)b

Bij je bestelling krijg je altijd een handgeschreven kaartje en een kleinigheidje, dit geeft een leuke persoonlijke touch aan je bestelling vind ik.

In haar webshop verkoopt zij ook sieraden, waaronder armbanden. Op de foto hieronder kun je er een aantal zien.

jamie (8 van 10)bjamie (9 van 10)bjamie (10 van 10)b

 

Nest Warehouse verkoopt nog meer geweldige producten op dit moment is het assortiment nog klein, maar dit zal worden uitgebreid. Ik raad je zeker aan een kijkje te nemen. Laat me hieronder weten wat jullie vinden van haar producten, ik ben erg benieuwd!

 

'

 

 

3 reacties

Laat een reactie achter

 • Reply
  Anne Mollema
  1 maart 2016 at 12:55 pm

  Zijn mooie shirts en truien. En super dat alles fairtrade is. Leuk geschreven heel fijn lezend! Hoop nog vele nieuwe blogs van je te lezen. Succes voor jou Jamie Elyne en ook voor Nest Warehouse al het beste! Leuk om op deze manier elkaar te helpen.

  • Reply
   jamieelyne
   1 maart 2016 at 1:01 pm

   Dankjewel! Dit is zeker een leuke manier 🙂

 • Reply
  Anja
  1 maart 2016 at 1:51 pm

  Leuk en makkelijk lezend geschreven. Wekt nieuwsgierigheid op naar de artikelen en website. Door zelf het dragen van de kleding en armbanden te ervaren heb je een mooi stukje geschreven.

 • error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl