Lifestyle

Landen die ik graag wil bezoeken.

Altijd heb ik gezegd dat ik vroeg huisje boompje beestje wilde. Maar naarmate ik ouder ben geworden realiseer ik me dat de droom van een eigen huisje boompje beestje altijd nog kan. Nu ik nog jong ben is het de perfecte tijd om te gaan reizen. Door te gaan reizen kan ik mijzelf op geheel andere vlakken verder ontwikkelen. Ik heb het geluk gehad dat ik al veel landen heb mogen bezoeken maar mijn lijstje met droomlanden is nog niet volledig afgewerkt.

Ik zou graag nog eens een bezoekje willen brengen aan:

  • Japan
  • Amerika
  • Australië, hier heb ik al eens 6 weken doorheen gereisd, maar ik zou graag andere delen van dit prachtige land willen ontdekken.
  • Nieuw-Zeeland
  • Thailand

In 2009-2010 ben ik met mijn ouders 6 weken naar Australië geweest, dit was een geweldige ervaring waarvan ik de herinneringen koester.

HPIM1468                                                            HPIM1059HPIM1416

 

Ik raad aan om met iemand samen te reizen, dit is onwijs gezellig maar ook veiliger als je bijvoorbeeld wilt gaan backpacken. Zo kun je samen prachtige herinneren maken. Mijn plan is om zo veel als mogelijk te gaan sparen en daarna prachtige reizen te gaan maken.

Zodra ik een reis heb geboekt en naar het land ben geweest zal ik mijn ervaringen en foto’s met jullie delen. Ik heb er onwijs veel zin in! Naar welk land ik als eerste wil gaan dat weet ik nog niet, dat zijn allemaal dingen die ik nog uit moet gaan zoeken.  Welke landen zouden jullie graag willen bezoeken?

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl