Tips Uncategorized

Leef je leven op de manier waar jij gelukkig van wordt.

Iedereen krijgt wel eens te maken met mensen in hun leven die geen toegevoegde waarde hebben aan hun leven. Dit kunnen vrienden zijn, familieleden of je huidige partner. Wat ik bedoel met dat ze geen toegevoegde waarde hebben is dat jij je eerder uitgeput en verdrietig voelt dan dat je plezier hebt.

Deze mensen kunnen bijvoorbeeld manipulatief zijn of egoïstisch. Ook ik heb mensen in mijn verleden gehad die geen toevoeging gaven aan mijn leven, maar toch kon ik ze niet loslaten. Keer op keer raakte ik weer gekwetst en verdrietig.

wVlfnlTbRtK8eGvbnBZI_VolkanOlmez_005

Eindelijk ben ik zover gekomen dat ik deze mensen uit mijn leven heb gezet. Hoe moeilijk dit ook is, dit is het beste wat je kunt doen. Kies voor jezelf. Dit is jouw leven, leef het op een manier waardoor jij gelukkig wordt. Dit is geen repetitie, je krijgt maar een kans. Op een gegeven moment gaat er een knop in je hoofd om en dan ben je er klaar mee. Zorg dat je alleen nog maar omringt bent door mensen die jou waarderen en die jou in je waarden laten. Leef je leven zoals jij het wilt leven. Wil je al jaren die lange reis maken? Ga ervoor! Mijn vriend en ik willen graag allebei naar Amerika, dit is een grote droom van ons en wij zijn hard ons best aan het doen om dit waar te kunnen maken.

photo-1446160657592-4782fb76fb99

Mensen die een positieve invloed op je hebben zijn goud waard. Werk aan je relaties en laat het niet verwateren! Als je merkt dat het alleen maar vanuit jou kant moet komen, dan weet je eigenlijk al wat je aan die persoon hebt. Maak van dit jaar jouw jaar en ga het leven zoals jij dat wilt en ga dingen doen waar jij gelukkig van wordt.

eae0a1da

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl