Persoonlijk

Leer van jezelf te houden.

Vandaag wil ik graag een geheel ander onderwerp met jullie behandelen dan waar ik normaal gesproken over schrijf. Ook al ben ik gek op beauty en make-up er is nog veel meer in het leven dan dat.

Iedereen maakt wel eens een periode in zijn of haar leven mee dat het niet allemaal loopt zoals hij/zij het graag zou willen zien. Maar hé, dat is oké. Je hebt het leven gekregen om te ontdekken, om te leren en bovenal om te houden van jezelf.  Voor mij heeft het lang geduurd eer ik eindelijk dit fijne gevoel heb mogen voelen, het houden van mijzelf. Denk iedere dag even: ik mag er zijn! Geef jezelf een schouderklopje als je iets het bereikt waar je onwijs trots op bent. Sommige mensen die in je leven zijn gekomen, voor een korte of langere tijd kunnen ineens weg zijn. Maar met jezelf moet je de komende jaren nog samen zijn.   love bracelet

Wees je eigen beste vriend of vriendin, leer jezelf kennen. Ga bij jezelf na wat je echt nog graag wilt bereiken en ga ervoor! Je kunt beter spijt hebben om iets dat je hebt gedaan, dan spijt hebben dat je iets niet hebt gedaan. Dit natuurlijk tot op zekere hoogte, maar je begrijpt hopelijk wel wat ik bedoel.

Wil jij graag een mooie reis maken? Doe het! Ik ben zo dankbaar dat mijn ouders mij dit hebben geleerd, om je dromen waar te maken. Ik wilde bijvoorbeeld al heel erg lang een eigen website/blog starten. Eindelijk heb ik dit gedaan en achteraf begrijp ik niet waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Ik denk dat ik bang was om grotere stappen te zetten, de onzekerheid die ik heb was erg sterk en overheersend over mij.

Doordat ik eindelijk mijn ogen heb geopend op een manier waarop mijn ouders mij dit hebben bijgebracht, merk ik dat ik beter in mijn vel begin te zitten. Alsof ik mezelf herontdek, klinkt raar maar zo ervaar ik het echt. Het werkt erg inspirerend en motiverend.

Wat ik jullie als advies wil meegeven is, ga eens bij jezelf na: Wat wil ik graag? En als je dit nog niet deed, ga proberen van jezelf te houden je bent het waard, je mag er zijn.

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl