Piercings en sieraden

Mijn Industrial Piercing

Al tijden wil ik meer piercings in mijn oren. Iets aan piercing intrigeert mij. Ik heb een tongpiercing maar in mijn gezicht wilde ik geen sieraden hebben. In mijn oren daar in tegen, daar kunnen nog wel wat mooie sieraden in.

De industrial piercing, op Pinterest heb ik veel inspiratie opgedaan. Na iedere foto die ik bekeek raakte ik alleen maar enthousiaster en wist ik het zeker. Deze piercing wil ik!

Een week van tevoren heb ik een afspraak gemaakt bij de piercingshop waar mijn voorkeur ligt. Ik was ontzettend zenuwachtig, door veel ervaringen die ik gelezen heb op internet stond er op nummer 1 dat deze piercing erg pijnlijk is om te laten zetten. 7 december was het zover, ik ging mijn piercing laten zetten.

En daar is hij dan hoor! Ik ben er zo ontzettend blij mee. De pijn was op een schaal van 1 tot 10 een absolute 1. Ik vond deze piercing verre van pijnlijk, het enige vervelende was toen de piercer het sierraad erin deed. Buiten dat was het laten zetten  een prima ervaring. Twijfel je ook of je deze piercing wilt? Ik zeg, doen!

Ik heb de piercing nu een aantal dagen en het genezen gaat tot nu toe prima. Douchen gaat goed en ik ervaar geen pijn. Ik slaap niet op dit oor en ik raak hem niet aan, alleen als ik hem moet verzorgen, maar dit doe ik kort en met zeep gewassen handen.

Er gaan zeker nog een aantal piercings bij komen in de toekomst, maar tot die tijd laat ik deze eerst goed genezen.

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl