Beauty

Mini make-up shoplog

Ik heb een paar leuke dingetjes besteld bij The Make-up Spot waar ik erg nieuwsgierig naar was. Ik hou van make-up en het ontdekken van producten die voor mij nieuw zijn. Ik heb veel positieve verhalen gelezen en gehoord over deze producten waardoor ik ze zelf graag wil proberen. Links naar deze producten staan in het artikel.

Ik was erg benieuwd naar dit bronzer en highlight duo van W7. De naam van dit product is Hollywood Bronze & Glow. Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit bronzer of highlighter producten gebruikt maar ik wil hier graag mee beginnen. Voor €5,99 vind ik dit een mooi duo om mee te gaan oefenen.

IMG_0897 IMG_0898

Ik gebruik geen concealer omdat ik het simpelweg nooit nodig heb gehad. Maar de laatste tijd als ik mijn make-up heb aangebracht ben ik niet geheel tevreden over de dekking op bepaalde plaatsen. Ik heb nog geen reviews op internet gelezen over dit product, alleen op de website zelf maar ik wilde het een gokje wagen.

IMG_0902

Ik heb gekozen voor  Wet n wild Coverall in de kleur light. De prijs van dit product is €4,95.

Ik wil al een tijdje lipkleuren die buiten mijn comfort zone liggen. Puur om te experimenteren. Op youtube zag ik een swatch video van deze kleuren en ik wilde ze heel erg graag zelf testen. Helaas waren veel van de kleuren die ik wilde op het moment van mijn bestelling niet beschikbaar, maar als deze 2 kleuren bevallen dan wil ik graag de andere kleuren hebben. Maar eerst eens zien of ik deze kleuren vaak zal dragen. De producten zijn €6,25 per stuk.
IMG_0899

Ik heb gekozen voor LA Girl Matte lipgloss in de kleur Playful  en voor de de kleur Obsess
IMG_0901                                                   IMG_0900

Tot slot heb ik bij de sale een goede deal gevonden. €4,50 voor een prachtig oogschaduw palette van W7. Dit palette heet Bronze Queen. Ik was aangenaam verrast toen ik het product in het echt zag, wat een prachtige kleuren! Ik ben erg enthousiast om mooie looks met dit palette te maken.

IMG_0903  IMG_0905

Als je graag een review of swatches wilt zien van een van deze producten, laat het me weten in een reactie onder dit bericht.

'

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl