Lifestyle

Mooie en hippe tuigjes voor je viervoeter

Dit artikel is iets geheel anders dan dat jullie van mij gewend zijn maar het leek mij leuk om met jullie verschillende soorten tuigjes te delen. Ik ben een enthousiaste honden liefhebber en ik heb er dan zelf ook 2. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke en mooie tuigjes waar we uit kunnen kiezen. Samen met een aantal onwijs schattige hondjes laat ik een aantal mogelijkheden zien. Onderstaande prijzen kunnen afwijken per verkooppunt.

 

Julius

Het merk Julius K9 heeft stoere tuigjes powertuigjes genoemd, die beschikbaar zijn in allerlei maten. Ze zijn geschikt voor zowel kleine als grote honden. De prijs ligt natuurlijk aan de grootte van het tuigje, de kleinste maat kost gemiddeld €15,00 en de grootste gemiddeld €30,00.
Ze zijn zowel online als in sommige dierenwinkels te vinden in allerlei kleuren.

Customized
Wat een leuke extra is, is dat je dit tuigje een beetje kunt customizen met bijvoorbeeld de naam van je hondje.

hello
De Buddy Belt is een mooi en smal tuigje. Dit tuigje is vooral geschikt voor honden die nek problemen hebben Het tuigje vermindert de druk op de nek, voordeel hiervan is dat er op problemen worden voorkomen aan de luchtpijp, nek en/of ruggenwervel. Heeft je hond een nekhernia? Dan adviseer ik je de Buddy Belt.

13243805_495327927334122_6658250507343576721_o
De Buddy Belt is onder andere te koop bij Huisdieren zone en is beschikbaar in allerlei kleuren en maten. De prijzen zijn: Maat chihuahua vanaf €37,00, maat teckel vanaf €58,00 en grote honden vanaf €90,00.

hello-2
Het merk Puppia heb ik zelf ook voor 1 van mijn hondjes. Bovenstaande is een fleece variant maar je hebt ze in allerlei soorten. Sommige zijn in een harnas stijl waar je hondje met zijn of haar pootjes in moet stappen. Maar je hebt ze ook dat het over het kopje moet. Ligt er aan wat je zelf het prettigst vind. Ook de tuigjes van Puppia zijn beschikbaar in allerlei kleuren, stijlen en maten. De prijzen liggen tussen de €18,00 en de €30,00.

 

Rogz
Het merk Rogz verkoopt stoere tuigjes in allerlei kleuren en maten. Ze zijn verstelbaar wat het op maat maken een stuk eenvoudiger maakt. De gemiddelde prijs ligt tussen de €18,00 en de €40,00. Het prijsverschil ligt met name aan de variant waar je voor kiest en de maat.

Tre pontiTre Ponti bied tuigjes aan voor zowel grote als kleine honden. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De prijzen liggen ongeveer tussen de €19,00 en €50,00 maar dat kan afwijken per winkel of webshop. Deze tuigjes kun je snel om en af doen en zijn eenvoudig te verstellen. Voordeel van dit tuigje is dat het tegen water, ideaal voor honden die het heerlijk vinden om te zwemmen.

Ik ben benieuwd wat jullie van dit artikel vonden. Welk tuigje hebben jullie voor je hond?

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl