Home Review

Mijn slaapkamer is eindelijk af!

Zoals een aantal van jullie weten, woon ik sinds een paar maanden op mezelf. Ik had goed gespaard zodat ik mooie meubels kon kopen en mijn woning precies kon inrichten zoals ik dat graag wilde. Mijn woonkamer is nu zo goed als af maar mijn slaapkamer daar in tegen. Daar miste ik nog iets, het was net niet af maar ik kon mijn vinger er niet op leggen wat er ontbrak.

Nieuw beddengoed! Dat was het, ik sliep al jaren onder hetzelfde beddengoed, daar is absoluut niks mis mee maar als ik mijn slaapkamer af wil maken dan hoorde dat er gewoon bij.  1 van mijn muren heeft een framboosroze kleur dus ik wilde graag beddengoed dat vrij rustig was.

Bij dekbed-discounter.nl heb ik een ontzettend leuk dekbedovertrek gevonden en deze wil ik dan ook graag aan jullie laten zien. Als je naar de website https://www.dekbed-discounter.nl/dekbedovertrek/ heb je een ruime keuze aan dekbedovertrekken.

Ik heb gekozen voor dit ontzettend schattige dekbedovertrek met een panda. Wie houd er niet van panda’s? Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van dit overtrek. Het is onwijs zacht en aan de onderkant zitten drukknopen, dit geeft niet alleen een netter uiterlijk aan je bed maar dit zorgt er ook voor dat je dekbed niet uit de overtrek kan zakken.

De kussenslopen hebben 2 kanten. Aan de ene kant zie je een panda en aan de andere kant bamboe, leuk detail zo kun je een beetje afwisselen. Ondanks de groene details, misstaat het niet bij mijn muur.

Lieve Mila heeft de overtrek ook zeker goedgekeurd!

Toen ik ben verhuisd heb ik direct een nieuw bed aangeschaft. Ik wilde al erg lang een boxspring en daar is mijn keuze uiteindelijk ook op gevallen. Ben jij nu ook op zoek naar een nieuw bed en heb je interesse in een boxspring. Je kunt een kijkje nemen op https://www.dekbed-discounter.nl/boxspring/ zij verkopen sinds kort boxsprings.

 

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf of merk. 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl