Beauty

Opgemaakt Februari 2016

In dit artikel laat ik jullie zien wat ik de afgelopen maanden heb opgemaakt. Het is niet veel omdat ik later pas met het idee kwam om een artikel te schrijven over producten die ik heb opgemaakt en hierover mijn mening te geven. Voordat ik met dit idee kwam had ik al een aantal lege producten weggegooid, hartstikke zonde natuurlijk!

Ik begin bij de Papaya douchegel van The Body Shop in de 250 ml variant. Ik vond dit echt een heerlijk product, ik ben een groot fan van The Body Shop producten. Het voelde erg prettig op mijn huid, ik kreeg geen droog gevoel op mijn huid na gebruik van dit product wat fijn voelde. De geur was sterk maar niet misselijkmakend,  Ik houd wel van fruitige geuren maar dan vooral in de lente en zomer, dit is natuurlijk mijn persoonlijke smaak maar je kunt altijd in een winkel eerst ruiken.

Het heeft mij in totaal 5 maanden geduurd om dit product op te maken, ik nam tussendoor een pauze met het gebruik van deze douchegel omdat ik graag afwissel met verschillende geuren en soorten. IMG_0916

Ik zou deze douchegel zeker aanraden en ik zou hem ook zeker opnieuw aanschaffen als ik hem in een winkel tegen zou komen. Ik durf niet te zeggen hoeveel ik hiervoor betaald heb, ik heb hem eens gekocht in een outlet.

 

 

 

 

IMG_0908 Ik heb deze Clinique Moisture surge getinte dagcréme met spf 15 niet geheel opgemaakt. Er zit nog een klein beetje in maar het product is over zijn houdbaarheidsdatum, vandaar dat ik hem weggooi. Dit product heb ik in de kleur 02 wat volgens de verkoopster de lichtste tint was in deze producten collectie. Voor mij was hij net een tint te donker maar met een lichte aanbreng en door het goed te blenden kon ik er mee wegkomen.

Het product voelde prettig op de huid, de dekking was licht tot gemiddeld (je kunt het opbouwen), mijn sproetjes waren nog wel licht zichtbaar wat ervoor zorgde dat het geheel er natuurlijker uitzag. Ik heb het met plezier gebruikt, maar doordat ik het product wat prijziger vindt (rond de €31,00) zou ik hem op dit moment niet opnieuw aanschaffen, maar misschien in de toekomst wel wie weet. Als je de prijs geen probleem vind raad ik het zeker aan.

Ik gebruik altijd een conditioner in mijn haar nadat ik het gewassen heb met shampoo. Mijn haar heeft dit echt nodig anders lijkt het net of ik touw op mijn hoofd heb, zo droog wordt het dan. Ik ben erg te spreken over onder andere de haar producten van Dove. Deze Dove Nourishing Oil Care Daily Treatment Conditioner werkt erIMG_0911g voedend, mijn haar is gemakkelijker te kammen als ik uit de douche kom. Dit product kun je iedere dag gebruiken, ik gebruik het om de dag omdat ik mijn haar dan was. Het verzwaard een klein beetje, maar ik heb daar geen problemen mee omdat ik het vrijwel altijd stijl draag. Het product heeft een aangename en subtiele geur. Dit product is zeker een aanrader als je last hebt van droog haar, ik ga dit zeker opnieuw aanschaffen.

 

 

IMG_0915Ik heb de Estee Lauder DayWear crème opgemaakt. Dit product is echt geweldig!  De huid op mijn gezicht zag er zichtbaar gehydrateerd uit, het product voelde heerlijk aan, was makkelijk uit te smeren en trok snel in. Dit is een klein potje (15 ml) dat in een setje kwam met nog een aantal andere producten. Ik was erg nieuwsgierig naar de producten van Estee Lauder en ik vond het verstandig om eerst kleine varianten te proberen.

Estee Lauder is een prijzig merk waardoor ik niet weet of ik dit product weer aan zou schaffen. Het product zelf raad ik zeker aan als je geen probleem hebt met de hogere prijs. (50 ml €55,08, bij Ici Paris XL)

IMG_0914Ik heb een nieuwe favoriete mascara gevonden, de Catrice Lashes to Kill in de Ultra black variant is echt een topper. Het borsteltje is niet te dik en niet te groot. Het bevat geen rubberen borsteltje maar een met haartjes. Wat ik ook erg prettig vond aan deze mascara is dat ik hier geen spinnenpoot wimpers van kreeg en dat er geen korreltjes in mijn wimpers of op het borsteltje achterbleven.

Hij is maar €3,99 en dus echt een koopje. Ik raad je echt aan om deze eens te proberen. Hij is ook beschikbaar in de waterproof versie (deze heeft blauwe accenten op de verpakking) en in de Ultra curl & volume versie (deze heeft paarse accenten). Ik ga deze mascara meerdere malen opnieuw aanschaffen want ik ben er gek op.

IMG_0910

Dove deodorant werkt altijd prima voor mij. Ik zweet weinig en voor mij beschermt deze dan genoeg. Ik vond deze geur persoonlijk niet erg lekker, maar hij was te doen waardoor ik hem dan ook wel op heb gemaakt. Ik raad het product wel aan omdat ik wel tevreden ben over de werking. De geur is altijd vrij persoonlijk. Het product heeft een mooie prijs van €3,39. Ik zal deze deodorant zeker opnieuw aanschaffen maar dan in een andere geur.
Tot slot heb ik een geurkaars van Riverdale. Dit is dan geen beauty product maar ik wilde het graag met jullie delen. Dit is een geweldige geurkaars, je huis of de ruimte waarin je hem laat branden ruikt naar koekjes. Mijn vriend en ik waren een groot fan. De branduren zijn volgens de verpakking 40 uur waar ik het wel mee eens ben. Je hoeft hem niet continu te laten branden omdat de geur snel door de ruimte verspreid. De verpakking is echt zo leuk! Als je van geurkaarsen houd, met name die naar koekjes ruiken, dan raad ik je deze echt aan. Ik heb voor deze kaars €10,00 betaald en als ik hem ergens weer tegen kom schaf ik hem weer aan.

IMG_0921

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Laat een reactie achter

 • Reply
  dorothea
  4 februari 2016 at 5:41 pm

  Leuk!!

  • Reply
   jamieelyne
   5 februari 2016 at 12:12 pm

   Dankje!

  error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl