Beauty

Overview van de Styletone box mei

Vandaag deel ik met jullie een overview van de producten die in de Mei box zaten van de abonnementsbox Styletone. Dit is mijn eerste box hiervan en ik ben al razend enthousiast. Kijken jullie met mij mee?

In deze box vind je iedere maand 5 fullsize producten met iedere maand een ander thema, hoe leuk is dat! Per maand betaal je €12,50. Alle producten zijn niet getest op dieren, wat ik support!

jamieelyne-19

Ik vond het leuk om een kwast te ontvangen, altijd handig om een extra oogschaduw kwast te hebben. De kwast is onwijs zacht, ik ben benieuwd hoe hij producten aan zal brengen. Deze kwast is van het merk Marsk. Hij kost €12,00.

jamieelyne-20Dit is een lip scrub met roos en pepermunt, dit product is handgemaakt, geschikt voor veganisten en volledig natuurlijk. Dit product kun je kopen voor €4,95.
THE NEW YOU-4  jamieelyne-21

Ik ben erg blij met deze lip locked priming glossy stain. De kleur is ook precies de kleur waar ik zelf voor zou kiezen. Het bevat de vitamines A en E en bessen extracten. Dit product kost €21,95

jamieelyne-22 jamieelyne-23 jamieelyne-24

Deze blush is van het merk 29 cosmetics. Het bevat druivenzaad extracten, dit helpt je huid te beschermen en verzorgen. Ik ontving deze prachtige blush in de kleur Berries. Deze blush kost €34,95

Emiteeyelid Base

Deze oogschaduw basis van Emite is het laatste product in deze box. Deze basis bevat geen parabenen, volgens de beschrijving kun je dit product ook gebruiken als concealer ik ben benieuwd! Voor deze oogschaduw basis betaal je €29,00

De waarde van deze box is €102,85

De waarde verhouding van de kosten van deze box en de waarde van de inhoud vind ik echt top! Ik vind het altijd erg leuk om een abonnement te hebben op een beauty box, het is iedere maand weer een verassing wat je krijgt.

Hebben jullie ook een abonnement op een beauty box?

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl