Review

Review Boho cosmetics nagellak

Samen met Megan en Sarah heb ik een aantal lakjes plus een top coat van Boho Cosmetics getest. Boho Cosmetics is een natuurlijk cosmetica merk die zijn oorsprong vind in Frankrijk.

Door het aanschaffen van een BoHo product draagt u ook nog eens bij aan een duurzamere wereld. 1% van de omzet wordt namelijk gedoneerd aan diverse fondsen die bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast draagt u bij aan de herbebossing in Frankrijk. Een win-win situatie wat ons betreft.

De kleurtjes die wij getest hebben zijn:
DragonflyHet leek mij leuk om de meiden erin te betrekken, wie kunnen nagellak nou beter testen dan kinderen. Aangezien zij altijd bezig zijn met hun handen, ben ik benieuwd hoe goed deze lakjes zullen blijven zitten. We hebben er met zijn drieën meteen een meidenmiddag van gemaakt.

jamieelyne-34

Nadat de nagels schoon zijn gemaakt is het tijd om de nagellak aan te brengen. En wie kan dat nou beter bij Megan dan haar grote zus.

jamieelyne-35

jamieelyne-37

Tijdens het aanbrengen van de nagellak merkte ik dat de dekking heel erg goed is. Ik heb maar één laagje hoeven aanbrengen voor een mooie egale dekking. Het kwastje is fijn in gebruik, zelfs voor de smalle kleine nagels van kinderen is het geschikt. De formule van de nagellak is erg prettig waardoor je tijdens het aanbrengen geen strepen krijgt.

jamieelyne-38

De nagellak bleef lang mooi zitten, op kinderhanden heeft nagellak natuurlijk meer te verduren dan bij een volwassene waardoor het bij een volwassene langer mooi zal blijven zitten.

Na het aanbrengen droogde het best snel, dit vond ik erg prettig omdat de kinderen niet heel lang hoefde te wachten om weer te kunnen spelen. In het algemeen is het natuurlijk een groot pluspunt als een nagellak snel droogt.

Per potje kosten ze gemiddeld €5,99 en zijn op verschillende websites te verkrijgen.

Hebben jullie al eens een van de mooie lakjes van Boho Cosmetics geprobeerd?

'

 

 

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl