Review

Review van de John Frieda Frizz ease lijn

Ik was nog niet bekend met het merk John Frieda. Natuurlijk wel van de naam maar ik had nog nooit een product van dit merk gebruikt. Ik ben gek op lekkere geurtjes en ik vind het dan ook belangrijk als mijn haarproducten lekker ruiken.

Ik heb een fijn en droog haartype, dat vaak met antennes omhoog staat (lang leven statisch haar).
Deze producten bevatten een claim dat droog en door hitte beschadigt haar zichtbaar worden hersteld en bescherming biedt tegen haarbreuk.

Daarom was ik erg benieuwd naar deze Frizz ease lijn, zou mijn haar echt minder pluizig worden?

Wat mij meteen opviel was de opvallende verpakking. Een leuk kleurtje met een nette inhoud in de tubes en de container. De shampoo en conditioner bevatten beide 250 milliliter per tube. Het haarmasker 150 milliliter.

Ik ben gek op lekkere geurtjes en ik vind het dan ook belangrijk dat mijn haarproducten een prettige geur hebben. Deze producten ruiken fris met een lichte parfum geur. Normaal ben ik niet erg gek op een geparfumeerde geur maar deze vond ik aangenaam. Mijn haar is gekleurd en deze producten kan ik ook veilig gebruiken zonder dat mijn haarkleur vervaagd. Dit vind ik een groot pluspunt.

Zowel de shampoo en conditioner vind ik erg prettig in gebruik. De shampoo verzwaarde mijn haar niet en de conditioner maakte mijn haar niet vet na gebruik.

Als je dit haarmasker wekelijks gebruikt dan werkt het als een intensieve conditioner. Mijn droge haar is gek op dit soort producten en ook dit product heb ik met plezier gebruikt.

John Frieda producten zijn onder andere te koop bij Kruidvat.

Shampoo: €9,99
Conditioner: €9,99
Deep conditioner: €9,99

Ik ben erg tevreden over deze lijn met mooie haarproducten en ik raad ze zeker aan. Mijn haar is minder pluizig maar helaas heb ik nog wel wat haartjes die omhoog blijven staan, maar ik verwacht ook niet dat bijvoorbeeld een shampoo of conditioner dit kan verhelpen.

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl