Review

Review Laidbare Body wash

Vandaag heb ik een review voor jullie over een Body wash van het merk Laidbare. De body wash die ik behandel heet Clean as a whistle. Het is geschikt voor alle huidtypes en is onder andere verrijkt met antioxidanten waaronder Grapefruit zaad extracten. Ook bevat dit product vitamine C & E, deze hebben een helende en beschermende werking voor de huidcellen zonder de poriën te verstoppen.  De geur is 100% natuurlijk. In het begin vond ik de geur van dit product eerlijk gezegd niet lekker en erg sterk. Dit was een kwestie van wennen want na een aantal keren mezelf hiermee te hebben gewassen raakte ik aan de geur gewend en vond ik het niet meer storend.

IMG_0935
De formule schuimt niet overdreven maar wel voldoende om een schoon gevoel achter te laten. Ik voel mezelf altijd schoner als ik een douche product heb gebruikt dat een beetje schuimt ten opzichten van een product dat totaal niet schuimt. Dit is natuurlijk een persoonlijke voorkeur.

IMG_0934

Voor 250 ml betaal je €12.00. Op dit moment is hij bij Heavenly Pure in de aanbieding voor €10,80.

Ook al moest ik in het begin erg wennen aan de geur, ben ik een fan geworden van dit product. Onder andere omdat het 100% natuurlijk is en het niet getest is op dieren. Ik raad hem dus zeker aan 🙂

 

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl