Beauty

Review: Neom organics London Little things to make you happy treatment kit

Vandaag heb ik voor jullie een review over een product van het mooie merk Neom organics London, dit merk verkoopt alleen producten die organisch zijn, de producten bevatten dus geen nare ingrediënten. Dit product heb ik ontvangen van de eigenaresse van Heavenly Pure. Ik heb het Little things to make you happy treatment kit voor jullie getest.

IMG_0824 IMG_0826

Deze kit is te koop bij Heavenly Pure voor €24,00, het bevat: IMG_0829

  •  Great Day Body Oil 30 ml
  • Great day Body & hand lotion 50 ml
  • Great day Body & hand wash 50 ml

 

Alle drie de producten hebben dezelfde Wild mint & mandarin geur. De geur is subtiel met een vleugje mint. Door de subtiele geur zijn deze producten prima geschikt om iedere dag te gebruiken. Wat ik wel heb gemerkt is zodra je een van de producten op je huid smeert wordt de geur sterker.

Alle producten bevatten essentiële oliën die een therapeutische werking hebben. Volgens Neom Organics London zorgt de mint in deze producten voor energie maar het kan ook eventuele stress verminderen. Mandarijn zorgt dat je lekker in je vel gaat zitten en kalmeert het lichaam en bevordert de circulatie van je immuunsysteem.

IMG_0830     IMG_0831IMG_0827     IMG_0832

Door de kleine flesjes zijn de produchten fijn om mee te nemen op reis of als je ergens blijft slapen. Pas wel op met de Body oil want dit flesje is, in tegenstelling tot de andere twee flesjes, van glas.

Ik vind het heerlijke producten, de olie en de body & hand lotion trekken snel, mijn huid voelde direct gehydrateerd. Ik zou ze zeker aanraden voor mensen die stress hebben en gekalmeerd willen worden en/of graag een goed gehydrateerde huid willen hebben.

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl