Beauty Review

Review Nvey eco powder blush

Ik heb vandaag voor jullie een review van de Nvey eco powder blush in de kleur 955 Blushing sunset.
De producten van Nvey Eco zijn niet getest op dieren wat ik echt aanmoedig, gemaakt in Australië. Deze blush is verrijkt met organic Jojoba olie, kamille en vitamines C &  E. Je krijgt 2,5 gram product en hij kost €23,99 en is onder andere online te koop bij de webshop Heavenly Pure. Ik heb deze blush als bedankje gekregen van de eigenaresse van Heavenly Pure omdat ik voor het Be pure Magazine maandelijks een artikel schrijf.

Jamie jamieelyne

Zoals je kunt zien is dit is een roze/perzik-achtige kleur. Deze kleur staat erg mooi op blanke tot licht getinte huiden. Volgens de gebruiksaanwijzing kun je dit product gebruiken als highlighter en als contour poeder. Persoonlijk zou ik deze kleur alleen gebruiken als blush omdat hij voor een contourpoeder te roze is. Belangrijk om te weten is dat je dit product niet moet gebruiken op en rondom de huid van je ogen. Dit staat als waarschuwing op de verpakking.

jamieelyne (4) jamieelyne (2)

SARA jamieelyne (3)

Zoals je kunt zien heb ik een lichte huid, op mijn huid komt de kleur meer over als Barbie roze dit vind ik geen probleem want ik vind de blush prachtig. De blush brengt fijn aan met een kwast, maar als je je vingers wilt gebruiken wordt het product wat brokkelig/poederig. De blush blijft lang zitten wat een groot pluspunt is, ik ben niet het type persoon dat haar make-up bijwerkt overdag dus dat het goed blijft zitten is zeker belangrijk. Ik zou deze blush zeker aanraden, de verpakking is compact waardoor het weinig ruimte nodig heeft in je make-up tasje.

jamieeln jamieelyne (5)

 

'

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl