Review

Review Pore clarifying mineral + detox mask

Vandaag heb ik voor jullie een review van een pore clarifying mineral + detox gezichtsmasker van het merk Figs & Rouge. Dit product heb ik ontvangen in de september Styletone box.

Dit masker is bedoeld voor de vettige huid die gevoelig is voor oneffenheden. Mijn huid is verre van dit maar op de verpakking las ik dat dit masker geschikt is om puistjes, pukkeltjes en mee-eters tegen te gaan, gezien ik last heb van mee-eters wilde ik het toch graag uitproberen.

Voor ik dit product ontving had ik om eerlijk te zijn nog nooit van dit merk gehoord. Mijn eerste indruk betreft de verpakking is goed. De flacon bevat 50 ml product wat ik vrij netjes vind. Het is een plastic tube met een soort zilver/metallic spray-over dop.

Tijdens het aanbrengen rook ik een subtiele geur, ik kan niet echt uitleggen waar het precies naar ruikt maar het is niet overheersend. Het product heeft een pastel paars/lichtroze tint. De substatie voelt als een dikke crème en is makkelijk uit te smeren over het gehele gezicht.

jamieelyne-3

Volgens de instructies wordt er geadviseerd om het masker 10 tot 15 minuten te laten zitten, ik heb mijn masker ongeveer 15 minuten laten zitten, toen was hij helemaal droog.

Doordat het masker droogt voelt het wat trekkerig aan, ik vind dit persoonlijk prettig omdat ik dan het gevoel krijg dat het masker ook daadwerkelijk wat doet. Met het verwijderen merkte ik dat mijn huid veel van het masker had opgenomen en dat ik nog een dun laagje over had dat was opgedroogd. Gezien dit product niet gemaakt is voor mijn huidtype heb ik mijn gezicht ingesmeerd met een hydraterende crème om mijn huid te voeden, want het voelde erg droog aan.

Wil ik dit product vaker gebruiken?
Ja, ik vond het een prettig masker wat makkelijk aan te brengen is. Ik zou het niet al te vaak gebruiken gezien het voor mijn huidtype vrij uitdrogend is. De geur is aangenaam en het verwijderen ging prima.

Dit product is niet getest op dieren wat bij mij al direct punten scoort. Voor €31,50 is dit product te bestellen via de website www.getyourlookson.com

 

Disclaimer: Dit product is afkomstig uit de Styletone september box. Deze box heb ik zelf gekocht.

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl