Review

Review The Body Shop Vitamine E eyes cube

Vandaag heb ik voor jullie een review van een oog verzorging uit de vitamine E collectie van The Body Shop. Ik heb de eyes cube voor jullie getest. De verzorging zit verpakt in een compacte stick, dit vind ik persoonlijk een erg prettige manier om oog verzorging aan te brengen. Het is veel hygiënischer dan je vinger iedere keer in een potje te moeten stoppen.

ALEX ALEX (2)

Volgens de verpakking werkt dit product verkoelend en vervaagt het vermoeidheidstekenen, ik raakte erg geïnteresseerd toen ik dat las. Ze hebben niets teveel gezegd. Dit product gaf mij direct een verkoelend gevoel onder mijn ogen wat erg aangenaam voelde. De stick plakt niet als je het product aanbrengt en het product trekt snel in. Ik voelde wel een plakkerig gevoel als ik met mijn vinger zachtjes over de huid wreef maar dit was na een paar minuten volledig weg. Mijn huid voelde heel erg zacht aan.

Of het product daadwerkelijk vemoeidheidstekenen vervaagt, vraag ik mij af. Ik zag wel een licht verschil. Mijn huid ziet er frisser uit onder mijn ogen. Het product zal de vermoeidheidstekenen niet volledig vervagen.

jamieelyne

Je krijgt 4 gram product en de prijs hiervan is €12.00. Je kunt het kopen in een van The Body Shop filialen of in de webshop.

Ik ben aangenaam verrast en ik raad dit product ook zeker aan. Mijn huidtype is droog tot normaal en voelt bij mij zeer prettig aan. De verpakking is compact waardoor het weinig plaats inneemt in je toilettas.

Wat is jullie favoriete huidverzorgingsproduct van The Body Shop?

 

'

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl