Review

Sneak peak Essence & Catrice Kerst collectie.

Toen ik laatst in de Kruidvat liep, viel mijn oog op de make-up schappen van Essence en Catrice. Ik zag hun Limited Edition kerst collectie liggen en een beauty liefhebber zoals ik wil natuurlijk gelijk kijken.

Ik heb niet heel veel van deze collectie gekocht maar alleen de producten die mij op het eerste gezicht aanspraken.

Essence heeft hun collectie dit jaar : The little X-mas factory genoemd, deze naam vind ik toch wel erg leuk bedacht. Als eerste heb ik dit oogschaduw palette in de kleur 01 north pole express delivery. In dit oogschaduw palette vindt je 5 gebakken oogschaduws met kleuren waarmee je een mooie party look kunt creëren.

Dit oogschaduw palette kost €3,99

jamieelynejamieelyne-2jamieelyne-3

Essence is ook uitgekomen met een contouring palette, ik heb dit palette in de kleur 01 elf yourself!  Met dit palette heb je zowel een highlighter als een bronzer. Dit palette kost €3,39
jamieelyne-4jamieelyne-5

Van Catrice heb ik ook 2 producten waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben! De collectie heet Victorian Poetry. De verpakkingen vind ik erg mooi vormgegeven, met name de lipstick.

De lipstick heb ik in de kleur CO2  Poetic pink. De vormgeving van de lipstick huls vind ik echt prachtig en ik ben dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit van de lipstick zelf. Deze lipstick kost €4,99

jamieelyne-6 jamieelyne-7

Tot slot heb ik het oogschaduwpalette. Dit palette bevat 6 oogschaduws. Deze sprak mij aan omdat je de kleuren in dit palette niet zo snel bij de feestdagen zou verwachten. Een aantal kleuren zijn meer richting de pastel kant, maar doordat de oogschaduws verschillende effecten hebben maakt het je look alsnog feestelijk.

Erg leuk dat het geen standaard kleuren zijn. Dit palette heet C01 Nostal Chic en kost €6,99.

jamieelyne-8 jamieelyne-9

 

Hebben jullie al wat gekocht van deze 2 collecties?

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl