Review Verzorging

The Body Shop Halloween Special Edition – Vanilla Pumpkin

Voor Halloween komt The Body Shop uit met een special edition. De geur die zij hiervoor hebben gekozen heet Vanilla Pumpkin. Deze lijn bevat vier producten.

 

De producten zitten in een vrolijke knaloranje verpakking. Niet te missen in de winkel. Doet de geur zijn naam ook eer aan?  Ik ga het met jullie ontdekken.

De producten waar ik vandaag wat dieper op in wil gaan zijn de body butter en de douchegel.

The Body Shop Halloween Special Edition – Shower gel € 7,00

De douchegel heeft een heerlijke warme geur. Ik ben gek op warme geuren en ik vond het een groot plezier om dit product te gebruiken. Hij schuimt voldoende, maar veel schuim had ik ook niet verwacht van dit type product. De showergel is verkrijgbaar in een 250 ml flacon en kost € 7,00.

The Body Shop Halloween Special Edition – Body Butter € 16,00

De geur van de body butter is sterk maar net zo lekker warm geurend als de showergel. Hij is wat lobbig en dik maar hij is wel makkelijk te smeren over de huid. Hij trek goed in maar laat een klein laagje op de huid achter, hij is daarom perfect geschikt voor mensen, zoals ik, die last hebben van een droge huid. De geur blijft nog een tijdje op de huid achter, de geur is dan wel meer op de achtergrond.

De body butter kost € 16,00.

The Body Shop heeft weer een knaller uitgebracht als je het mij vraagt. Ik vind de geur en de producten echt geweldig. Voor mij als herfst liefhebber is deze lijn top. Ik ken nog geen producten met dezelfde geur als deze, dat maakt hem zo uniek. De body butter is een heerlijk verzorgend product en ook de showergel is een aanrader.

Deze special edition is vanaf oktober te koop.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl