Review

Urban Decay Naked Heat Review + swatches

Het moment dat ik hoorde dat Urban Decay uitkwam met een nieuw oogschaduw palette, dacht ik meteen: Deze moet ik hebben! Zodra hij in Nederland online beschikbaar was heb ik hem dan ook direct besteld. Ik ben gek op alle zogenoemde Naked oogschaduw palettes van Urban Decay. Kwalitatief zijn ze sterk en de variaties in de verschillende palettes vind ik erg divers.

Naked Heat is het zesde palette in de Naked-lijn. In dit palette vind je veel warme oranje- & roodachtige tinten.

Dit palette bevat 12 kleuren. Met een mix van matte en shimmery.

Van links naar rechts: ounce, chaser, sauced, low blow

Lumbre, he devil, dirty talk, scorched

Cayenne, en fuego, ashes, ember      

Ik ben een echte liefhebber van warme oogschaduwtinten en ik ben dan ook zeker te spreken over de kleurselectie die voor dit palette is uitgekozen. De pigmentatie is wederom fantastisch. Door mijn lichte huid is de kleur ounce weinig tot niet zichtbaar maar perfect om te gebruiken als blending kleur.

Dit palette is te koop bij Ici Paris XL voor €55,20. De prijs vind ik netjes voor de kwaliteit die je krijgt. Het dubbelzijdige oogschaduw kwastje dat je erbij krijgt is ook fijn in gebruik.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

error: Dit is eigendom van jamieelyne.nl